Beoordelingen

Onze wurlitzer omt was niet kapot, maar het mechanisme moest schoongemaakt worden. De jukebox is door Corwin netjes opgehaald en weer netjes afgeleverd. Tussen nog een mailtje gehad over de stand van zaken en een filmpje er bij. Mijn vrouw heeft hem al 32 jaar in bezit en we misten hem wel haha. Nogmaals bedankt, hij speelt weer goed.
29 december naar Leerdam afgereisd voor een bezoek aan de Jukebox Gallery. We waren daar al eens eerder geweest, zo’n 14 jaar geleden. We hadden al eens jukeboxen gehad en wilden er toch weer eentje aanschaffen. Op voorhand een afspraak gemaakt met Corwin, want dan kon hij ruim de tijd aan ons besteden.
Daar aangekomen gelijk koffie gekregen en inderdaad kwam Corwin direct naar ons toe. Een man met passie voor jukeboxen en dat zag je ook in de geordende showroom en we kregen ook een rondleiding in de reparatie / restauratie ruimte. Ook daar alles schoon en gordend.
We hadden ons oog laten vallen op een Seeburg 161. Geen vraag van ons was teveel en werd met veel passie beantwoord. We hebben direct de knoop doorgehakt en twee weken later staat de jukebox te pronken in de woonkamer!
Wij kunnen Jukebox Gallery ten zeerste aanbevelen. Zeer gastvrij, goede kennis van zaken en gewoonweg prettig in de omgang.
Wij zijn erg tevreden!
Leuk bedrijf , oprecht , service gericht .
Inmiddels 80 cd s er ingezet .
Het klinkt cliché , veel positieve reacties ,
Dit meubelstuk is een aanrader , zo ook het bedrijf , soundlechure fijne juxe box
De service is wat mij betreft ongekend . Wij hebben een prachtige Seeburg VL 200 aangeschaft . Corwin is absoluut een
innemelijke man , hij geeft je gelijk een goed gevoel. Ik had eerder al de positieve beoordelingen gelezen en die waren idd gelijk heel herkenbaar.
Ik had zelf nog een jukebox staan die ik wilde verkopen , die had een mankement . Geen probleem .bij aflevering van de Seeburg werd terplekke mijn oude jukebox nagekeken en inorde gemaakt. wat ik ook top vond was de persoonlijke benadering waardoor je het idee hebt bij een familie te horen. Corwin heeft me persoonlijke tips gegeven via zijn what,s app. en is oprecht geiintresseerd . Wanneer ik een berichtje stuurde kreeg ik vrijwel onmiddelijk antwoord ,al was het later o d avond. Nogmaals heel erg bedankt voor de goede service en begeleiding. en ja ...het klopt...ik ben een hele tevreden klant.
Wij hebben de nostalgie (maar ook wel de teleurstelling als onze Seeburg het niet deed) ingeruild voor de moderne techniek van een Soundleisure. Alle lof voor Corwin, zijn prachtige showroom en superservice bij koop, inruil en levering. Nu genieten we zorgeloos van (soms krakende) jaren 50 en 60 singles afgewisseld met onze favoriete tracks van nu op Spotify! Bij de jukeboxgallery kom je thuis...
Zaterdag 18 november een bezoek gebracht aan Jukebox Gallery. Wat een prachtige zaak en wat een mooie collectie jukeboxen, flipperkasten en nog veel meer moois uit de afgelopen meer dan 80 jaar. We hebben onze ogen uitgekeken en likkebaardend liepen we tussen al dat moois door, waarbij Willem uitgebreid toelichting gaf en de restaurateur ons ook nog de herstel afdeling liet zien. We hebben genoten! Bedankt daarvoor! Groeten uit Hengelo
Vrijdag 3-11 super vriendelijk ontvangen en genoten van al het moois wat er staat. Top stuk was de demo boven van het orkest wat aangezet werd. Uiteindelijk onze eerste aankoop gedaan, een Mills 777 slot machine. Pracht exemplaar en speelt perfect. We gaan zeker nog een keer terug!!
Sinds een aantal weken in het bezit van de Soundleisure 45 jukebox(de singletjes uit mijn jeugd ik ben zelf 73,lagen al jaren opgeslagen op zolder) bevalt prima!makkelijke bediening met de afstandbediening maar ook leuk ouderwets handmatig 45 toerenplaatjes invoeren.prima vlotte levering en plaatsing door Corwijn met een duidelijke uitleg bij het plaatsen.Top!
Hans Zeegers
Ooit al een jukebox gewild, maar het kwam er niet van. We gingen een nieuwe werkruimte inrichten en ik zag de kans schoon. Het werd een prachtige zwarte Wurlitzer OMT van de Jukebox Gallery. We kregen een echte '5-star' service. Geen vraag teveel en met veel plezier zijn we altijd geholpen. Je merkt dat deze mensen gewoon plezier hebben in wat ze doen en enkel een top product willen afleveren. Wat een verademing in deze tijd. Voor ons was het een geweldig plezierige ervaring.
Ga vooral zo door!!
Ik kan niet anders dan zeer tevreden zijn over mijn ervaring met Jukebox Gallery. Na een uitstekende e-mailconversatie zijn we op een zaterdagmiddag vriendelijk ontvangen in hun showroom. Corwin begreep meteen welk type jukebox onze voorkeur had en leidde ons direct naar de afdeling met 45-toeren vinyl. Met ongekende passie en enthousiasme legde Corwin alle mogelijkheden uit, zonder enige vorm van irritatie. Zijn kennis was indrukwekkend!

Uiteindelijk verlieten we de showroom met een grote glimlach en trots, en met een prachtige Sound Leisure SL15 jukebox met alle moderne snufjes van 2023. Elke dag is het een waar genot om deze jukebox te laten spelen, en hij voegt een onmiskenbaar elan toe aan onze leefruimte.

Bedankt aan het team van Jukebox Gallery, en vooral aan Corwin, voor hun uitzonderlijke service en passie voor muziek."
Hulde aan de Jukebox Gallery!! Met de expertise van een gepassioneerde medewerker een oude Wurlitzer die bij ons in de kelder staat weer aan de praat gekregen. Zo tof!!
Na afspraak gemaakt te hebben werden we (mijn vriendin en ik) keurig ontvangen. We keken onze ogen uit. Wat een sfeer.Mijn interesse ging uit naar de ami continental 1-200m. Bij het zien ervan ,direct verliefd.
De box is vandaag (7-7-2023) gebracht. Ging probleemloos. Klasse!
Gaan er zeker van genieten.
Ich war schon länger auf der Suche nach einer WB - RO1546 passend zu meiner JB - RO1448.
Bei Jukebox Gallery BV habe ich sie endlich gefunden. Meine Detailfragen wurden im Blitztempo von Corwin freundlichst beantwortet. Ebenso schnell wurde seitens JBG der Versand durchgeführt. Nach einer Woche kam die Lieferung aus Niederlande gut verpackt in Österreich an. Beim Öffnen des Transportbehälters funkelte mir die RO1546 mit ihrem gut erhaltenen Chrom entgegen. Nach nunmehr 69 Jahren ist der Zustand der Box noch immer sagenhaft perfekt.
Herzlichen Dank an Corwin und seinem Team für die rasche und perfekte Abwicklung.

I've been looking for a WB - RO1546 to match my JB - RO1448 for a long time.
I finally found her at Jukebox Gallery BV. My detailed questions were answered very kindly by Corwin at lightning speed. JBG shipped the item just as quickly. After a week the delivery from Niederlande arrived well packaged in Austria. When I opened the transport case, the RO1546 sparkled at me with its well-preserved chrome. After 69 years, the condition of the box is still unbelievably perfect.
Many thanks to Corwin and his team for the quick and perfect handling.
Greetings from Austria, Josef

We hebben een prachtige jukebox geleverd gekregen, aan huis bezorgd compleet met singles gemonteerd en met een persoonlijke hele duidelijke uitleg. Iedere dag speelt hij bij ons en we hebben er enorm veel plezier van.
Top bedrijf met uiterst vriendelijke medewerkers, echt een aanrader!!!
Top geholpen door Corwin! Goede voorlichting, enthousiast en gunt je rustig de tijd om te kijken en beantwoord al je vragen. Je voelt totaal geen druk om iets aan te schaffen en hij helpt je echt om iets te kiezen dat echt bij je past. Ook bij aflevering een duidelijke uitleg. Hier staat aandacht en passie voorop! Leuk bedrijf!
Wij hebben een aantal weken een sound Leisure jukebox , in ons huiskamer staan. We kregen een goed advies, over welke jukebox erbij ons zou passen. En het klopt, geweldig geluid, veel mogelijkheden en hij staat bijna iedere dag aan. Wij hebben er veel plezier van en hebben ook genoten van de passie en plezier, de mensen van jukebox gallery hebben , over en voor hun producten.
Het eerste bezoek aan de Gallery in Leerdam kwam goed over goed geholpen
door Corwin.
Na nog wat rond gekeken maar besloten om een nieuwe soundleisure met toch 70 stuks 45 toeren singles er in om toch het nostalgische te zien.
Op advies van Corwin een goede beslissing geweest.
Bedankt voor de goede service.
Groeten Wout.
Ik heb lang gezocht naar een vervangende jukebox voor mijn oude Wurlitzer en getwijfeld over een Seeburg die ik op het oog had maar uiteindelijk toch gegaan voor een nieuwe SoundLeisure Marshall. Nog geen moment spijt gehad, wat een heerlijke muziek komt er uit. Hele goede service en uitleg van Corwin en wat een prachtige zaak.
Na een bezoek aan de geweldige showroom en uitgebreide rondleiding hebben we voor de Soundleisure Vinyl Rocket gekozen. Wat een mooie aanwinst. De service van Corwin is helemaal top!
Zeer tevreden.
Recentelijk een jukebox aangeschaft en we zijn er zeer tevreden mee. Een hele fijne en respectvolle communicatie van de heren. De tijd wordt voor je genomen en er wordt met alles rekening gehouden. Als je een jukebox wilt aanschaffen zit je hier zeker op het juiste adres!
We waren al een tijdje op zoek naar een Seeburg M100-C . Na heel wat rondzwervingen in het land van de “Wild West” jukeboxwereld kwamen we terecht in Leerdam. Na de rondleiding hadden we direct een goed gevoel bij deze zaak.
Na een tweede bezoek was het gevoel er nog steeds en zijn we tot koop overgegaan. We hadden wel gehoopt op iets meer inruil en de jukebox was ook niet goedkoop maar we wilden goede service en geen gezeur. En dat bleek zo te zijn toen er kleine opstartprobleempjes waren. Hans is twee maal direct naar de Achterhoek gereden en heeft het opgelost.
En dan denk je: kijk, daarom hebben we de goede keus gemaakt om met Corwin en Hans in zee te gaan.
Ze maken afspraken en dat komen ze na!
We genieten nu elke dag nog van ons juweeltje en zijn er enorm trots op.
En dan ook nog met de wetenschap dat zij achter ons staan.

Edwin en Tunet

Jaren geleden onze jukebox hier gekocht en nu en wat kleine reparaties en aanpassingen laten doen. Corwin heeft ons keurig geholpen en een fijne manier van communicatie. Goede service en kwaliteit!!
Na een aantal jaren besloten om de jukebox up te graden met Bluetooth.
Er werden enkele reparatietjes gedaan en de installatie van de Bluetooth.
Netjes opgehaald, gerepareerd, geïnstalleerd en terug afgeleverd.
Speelt zoals ervoor en zelfs nog beter.
Dank je wel!
Echte aanrader!
Op zoek naar een Wurlitzer 1800 (1955). Uiteindelijk terecht gekomen bij Jukebox Gallery waar ze net begonnen waren aan complete restauratie van een 1800. Na laten zien hoe restauratie wordt aangepakt met duidelijke uitleg, fotos en info mbt garantie e.d. deze gekocht. Wurlitzer staat nu als pronkstuk in woonkamer en is als nieuw. Werkt uitstekend. Service en contact staat ook hoog in het vaandel bij Jukebox Gallery, dus zeker aanrader omm daar te gaan kijken als je een Jukebox zoekt.
Heel veel kennis van zaken, goed in de communicatie en zeer sympathiek. Dankzij het werk van Corwin kan ik weer flipperen. Enorm bedankt!
Heb een paar singles besteld en had ze binnen 2 dagen al in huis. Ben er zeker tevreden erover.
Na 3 jaar geleden een wurlitzer Juke box te hebben aangeschaft zat ik met een technisch probleempje met de jukebox.
Dat probleempje hebben ze voor mij prima opgelost.
Hartelijk dank hiervoor, prima service.
Grtn jef
Onlangs een sound leisure jukebox aangeschaft. Wat zijn wij ontzettend blij met onze nieuwe aanwinst. De televisie kunnen wij wel weg doen want hij draait hele dagen haha. Wij zijn ook zeer te spreken over de vriendelijke manier van uitleggen en de goede service. Wij bevelen dan ook deze mooie zaak met zijn vriendelijke personeel ten zeerste aan bij iedereen die interesse heeft in een mooie jukebox. Nogmaals bedankt Corwin , ga zo door. Groetjes Joop en Marianne de Rijke uit Arnemuiden.
Onlangs is onze jukebox geleverd, een Rockola Tempo II. Schitterend gerestaureerd en loopt even soepel als de platenspeler uit 2022, terwijl de Tempo uit 1962 is, vakwerk hoor. Ik had het geluk dat ze een stepper hadden liggen, gelijk maar in laten bouwen, nu op zoek naar de wallbox, maar ook bij die zoektocht helpen ze. Mijn naam komt vaker voor bij de reviews, het is ook niet onze eerste jukebox die we hier gekocht hebben. Je wordt gewoon vriendelijk ontvangen, goed voorgelicht en uitstekend geholpen.
Ik heb nu al een tijdje mijn flipperkast de "black Knight sword of rage (premium) " het is een geweldige kast moeilijk en veel te ontdekken! Van baas gevechten tot tactiek! En als je net als my van heavy metal houd is de muziek echt geweldig ( het kan ook uit en op de niet metal stand gezet worden alleen neemt het wel weg van de ervaring !! Maar deze stern is echt geweldig!

Ook heb ik nog een hele dinner set gekocht van Bel Air . 2 grote banken 2 kleinen . Echt top voor eten ! De tafel is ook echt een top ! Dus voor leuke meubels kijk in de Bel Air meubel sectie!
Met een kopje koffie erbij rustig alle flipperkasten uitgeprobeerd, Corwin heeft alle expertise in huis en neemt de tijd om je vragen te beantwoorden.
Na een week konden wij al spelen op onze Guardians of the Galaxy flipperkast en het is een groot succes, ook bij de kinderen.
Toen er laatst iets mis was is Corwin dit zelf binnen een paar dagen op komen lossen, geweldige service.
Topzaak dus ????
Bij het eerste bezoek was het meteen raak, het was duidelijk dat passie, kwaliteit, kennis en gezelligheid hoog in het vaandel staat bij de heren van Jukebox Gallery. Al snel was het duidelijk dat we een VL-200 wilde. Die in de showroom stond was al verkocht dus moesten we geduldig zijn tot de volgende gerestaureerd was en dit proces heeft ons des te meer doen beseffen hoe Corwin en Hans werken, alles origineel houden, maar perfect restaureren tot in de details. Het proces heeft wel het nodige aan koffiekoeken en worstenbrood gekost, maar was het dubbel en dwars waard!! De VL-200 staat nu te pronken in de woonkamer en zijn er zo blij mee, hij speelt fantastisch. BEDANKT!!!!!
Na een eerste showroombezoek kregen we van Corwin enthousiast uitgelegd de nieuwe Soundleisure 45 Jukebox die wij zochten. Onbezorgd plaatjes kunnen draaien is wat wij wilde.
Na een faire inruil van onze Seeburg 100W oude Jukebox, welke we wel een beetje midden, werd de nieuwe LS45, binnen een paar dagen afgeleverd.
Toen bleek dat de kaartjescarrousel haperde is, eerst door Corwin. geprobeerd dit te herstellen. Dat gaf niet het gewenste resultaat. Binnen afzienbare tijd is deze vervangen door een nieuwe carrousel. Het werkt perfect.
Prima advies en after sales service.
We hebben onze Jukebox Wurlitzer 1015 CD One More Time door Corwin van Jukebox Gallery geheel na laten kijken speelt weer perfect super. De service is perfect
top apparaat en dank corwin voor alle handholding!
Geweldige ervaringen met de Jukebox Gallery. Twee aankopen gedaan - een Soundleisure Vinyl speler en een prachtig gerestaureerde Vendo Coca Cola koelkast uit 1957 - en deze voldoen aan alle verwachtingen. Ook bij onze verhuizing afgelopen februari, werden de aankopen goed verpakt en met alle zorg weer in ons nieuwe huis. Dank voor de goede zorgen Corwin!
Na een aantal showrooms te hebben bezocht, terug gekomen in Leerdam voor de 2de keer.
En nu na jaren eindelijk een jukebox aangekocht, deze wordt opnieuw opgebouwd en gerestaureerd.
We wachten het af hoe het resultaat er uit komt te zien.
Groet,
Ray Spijkenisse
Een jarenlange wens eindelijk in vervulling laten gaan. Op een zaterdag naar de showroom geweest en een rondleiding gehad oa door de werkplaats. Na een goed en fijn gesprek tot de keuze komen om een soundleisure jukebox aan te schaffen. Op afgesproken dag stond Corwin op tijd voor de deur. Na de jukebox op zijn plek gezet te hebben kregen we een duidelijke uitleg over hoe en wat. Nadat Corwin vertrokken was de jukebox gevuld met singles (keuzestress haha) en heb vervolgens op shuffle aangezet en pas voor het slapen gaan uitgezet. Wat een topprodukt en wat een topzaak!! Dank jullie wel voor de fijne service :-)
Al maanden genieten wij in onze 'mancave' van een schitterende flipperkast (Stranger Things) en een arcade kast. Top service van Juke Box Gallery, ook als er iets niet goed was met de flipperkast, hele goede afterservice. Aanrader!
Super goede service en een uitgebreide goede uitleg. Een mooie rondleiding door het bedrijf gehad met naast de showroom een prachtig werkplaats. Ze nemen alle tijd voor je, hebben veel ervaring en veel verstand van zaken. Daarnaast een snelle levering. Wij zijn super trots op onze Rolling Stones flipperkast. Dankjewel! Groeten Mascha en Auke
In de vakantie een Seeburg M100 gezien,dit model vonden we wel heel mooi.
Na een speurtocht op internet voor meer info bij de jukebox gallery uitgekomen waar er een beschikbaar was, maar nog wel gerestaureerd moest worden, afspraak gemaakt om deze van dichtbij te bekijken.
Na een hartelijk ontvangst de jukebox bekeken in de werkplaats waar deze al geheel uiteen was gehaald.
Na uitleg over de wijze hoe er gerestaureerd wordt, word je technische hart daar wel heel blij van.
In de showroom stond er nog een die beter bij ons paste qua kastkleur.
Deze is keurig afgeleverd en geplaatst, goede uitleg gehad.
Bijzonder tereden over deze winkel.
Wij zijn overstag gegaan voor zowel een jukebox als een flipperkast … voor ons geweldige nostalgie ! Wij zijn er erg blij mee! De showroom was zo ontzettend leuk en gezellig, we waanden ons in de fifties. Willem kon leuk vertellen over deze passie en met Corwin hadden we reeds mailcontact gehad, welke wij als zeer prettig hebben ervaren. Corwin heeft ook onze jukebox en Beatles flipperkast afgeleverd én geïnstalleerd en alles verliep naar volle tevredenheid! Wij genieten er dagelijks van ! Dus dikke pluim voor de medewerkers van de Jukebox Gallery ????
Trotse bezitter van Rolling Stones Pinball geleverd door Jukebox Gallery BV.
Goede aflevering en snelle service bij vragen achteraf. Zeer tevreden klant.
Een oorspronkelijk door Jukebox Gallery geleverde Wurlitzer 1015 one more time is in mijn bezit gekomen. Er waren haperingen met afdraaien. Een belletje leverde op dat ws de laser niet goed functioneerde. Die opgestuurd en binnen 2 dgn een gerepareerde versie terug. Alles vooraf goed uitgelegd per mail over demontage incl het letten op vallende afstandshoudertjes ! Tevens prijsopgaaf vooraf en ze hebben zich daaraan gehouden! Prima service.
Singels besteld en kreeg er ook titelkaarten bij die volledig ingevuld waren. Echt super!!
Alle dagen genieten we sinds een aantal weken van onze prachtige Wurlitzer Peacock. We gingen naar Jukebox gallery voor een one more time maar na een super uitleg en een demo van de Peacock waren we direct overtuigd. Vlak voor de kerstdagen stond Corwin op de stoep met de Wurlitzer. Dankzij Corwin en een verhuisfirma stond de Wurlitzer binnen 10 minuten op de eerste etage te blinken in onze woonkamer. Heren van Jukebox gallery hartelijk dank voor de super service. Wij zijn heel tevreden met de goeie service. En kandidaat kopers mochten jullie nog twijfels hebben voor de aankoop of waar te kopen bij Jukebox gallery ga je zeker een uitgebreide keus vinden, super uitleg en service krijgen van ons krijgt Jukebox gallery een 10 op 10.
Een lang verwachte droom is uitgekomen. Ik heb eindelijk mijn jukebox. Het werd een Sound Leisure SL45. De vinyl versie, dat vind ik persoonlijk nog steeds het mooiste.
Het advies dat ik kreeg en de service waren buitengewoon. Ik kocht the jukebox op de dag voor kerstavond en hij werd toch de volgende dag nog gebracht. Net op tijd om mijn kerst Cadeau die avond te zijn
Los daarvan je heb ik gewoon een erg leuk gesprek met ze gehad in de winkel en veel met ze gelachen
Kortom, ik raad iedereen van harte aan om daar te kopen
Fraaie showroom. Goede ontvangst met uitleg, niet opdringerig. Tweede keer komen kijken en keus gemaakt voor Seeburg. Prima op tijd afgeleverd met singles-keuze van onszelf. Vier singles bleken niet goed te werken, keurig omgewisseld. Na maand brak keuzetoets af : nieuwe gemonteerd en meteen afslag bijgesteld. Vriendelijke en goede service. Als ik in de buurt ben kom ik zeker weer even kijken.
Prachtige zaak in Leerdam vol met Jukeboxen en Flipperkasten en zelfs een heel groot orgel, fantastisch ! Was op zoek naar een Fishtales flipperkast van Williams en bij Jukebox Gallery hadden ze er een. En niet alleen een Fishtales maar ook veel andere. Samen met mijn zoon mochten we ze allemaal uitproberen. Lekker uurtje geflipperd maar gingen toch met de Fishtales aan de haal. Keurig thuisgebracht en geinstalleerd. Fijne mensen bij Jukebox Gallery. Ze nemen alle tijd voor je en hebben verstand van zaken. Prima adres als je een jukebox of flipperkast zoekt.
Altijd al een originele wurlitzer 1015 jukebox willen bezitten en dus op pad gegaan... Zowel online als fysiek indrukken opgedaan waarbij wij uiteindelijk door de zeer open... deskundige.. niet opdringerige benadering eigenlijk gelijk besloten hadden dat wij onze jukebox zouden kopen bij deze jukebox gallery want deze winkel doet zijn naam echt eer aan
Ook van het kijkje in de werkplaats werden we vrolijk
Alles na eerste bezoek even moeten laten bezinken... Het is namelijk geen pakje boter wat je koopt en na een week eigenlijk teruggegaan om een aankoop te doen
Was superblij toen de box aangeleverd werd waarbij weer opviel met hoeveel zorg en liefde voor het vak alles word uitgevoerd..... Bakkie koffie... Praatje over de jukebox.. Vullen van de plaatjes... En uitleg... En als laatste... Als er wat is schroom niet gewoon bellen
Kortom een zeer verdiende 5 sterren review voor de jukeboxgallery uit Leerdam van zeer tevreden en blije eigenaren van een wurlitzer 1015 jukebox... :)))... Een ECHTE....
Groeten Wendy en Anthony Brandt
Met de handen in het haar contacteerde ik Jukebox Gallery ivm een defecte Sound Leisure. Volledig via e-mail en whatsapp werd ik van A tot Z geholpen totdat ik weer kon genieten van mijn plaatjes uit de oude doos.

kortom: Topservice!
Soms...… komen dromen uit.
Naast mij speelt onze jukebox nu Muddy Waters, Manish boy af op onze 78 toeren jukebox, een Wurlizer 600. Ja een droom is werkelijkheid.
Na een zoektocht (ik verwacht ooit een maal in mijn leven een jukebox te kopen, dus de koop moet goed zijn) kwamen in Leerdam uit. We kwamen voor een Wurlizer 1100 maar werden verliefd op deze jukebox. Deskundig advies, een goed gevoel, vooral geen opdringerigheid en een monteur waar we (hopelijk niet, ha ha) terecht kunnen mocht er iets met de jukebox gebeuren. Even Chuck Berry aanzetten ….
Mooi en vakkundig geleverd.
Kortom, de liefde tussen jukebox en ons is wederzijds. Een prachtige machine waar de nostalgie vanaf straalt. 's Avonds een plaatje om te zien in de kamer. Heerlijk om de platen te verzamelen en af te spelen.
We hopen al ietwat op de koude winter als krakende kerstplaten dat feest een nog mooier geheel gaan geven.
Jukebox galerie hartelijk dank. Voor anderen die overwegen een jukebox aan te schaffen, ga zeker eens kijken en luisteren.
Ik ben sinds mei in het bezit van een Wurlitzer 1015 cd
Deze werd aan huis geleverd en geinstalleerd door Jukebox Gallery.
Toen die boven was is die geplaatst en uitgelegd hoe die werkte, Prima service en goede uitleg voor het maken van de kaartjes. Dus als je een jukebox wil is Jukebox Gallery zeker aan te raden
Na een aantal andere Jukebox showrooms te hebben bezocht kwamen we uit in Leerdam, gelijk een goed gevoel bij binnenkomst, prettige, vriendelijke, vakkundige, mensen en een hele ruime keuze. In eerste instantie was ik nogal sceptisch over de SoundLeisure, ik ben meer van die antieke, oude machines. Maar mijn man was gelijk verkocht en ik moet zeggen, sinds de SL1015 er staat.... wat een machine, ik ben helemaal om.
Mooie showroom. Meer keuze dan we verwacht hadden, Alle tijd genomen voor advies en absoluut geen opdringen van verkoop. Keurige aflevering precies op afgesproken tijd, en alle tijd voor uitleg en instructie/tips. De uitgezochte (gratis meegeleverde) singels met kaartjes keurig ingevoegd. We konden gelijk gaan afspelen.Hier kan je best naar toe gaan!
Showroom TOP, ontvangst TOP, koffie TOP. Sinds 19 april mijn Seeburg V200 afgeleverd (staat dagelijks aan) Ze hebben zelfs mijn oude Seeburg 100J bij de nieuwe eigenaar afgeleverd en nagekeken .Ben zeer tevreden en erg blij mee. Grote klasse Corwin en Hans.
Schrijf een beoordeling