Beoordelingen

Heb een jongensdroom gerealiseerd met een Sound Leisure Rocket voor mijn single collectie en aangeschaft bij de Jukebox Gallery in Leerdam. Wat een feest om in hun showroom en werkplaats te kijken en dankzij de Jukebox-passie van Corwin en keuze te maken voor een nieuwe Jukebox uit Leeds. De Jukebox is een paar weken geleden keurig geleverd en de werking toegelicht door Corwin. Een klein probleempje met de bluetooth is direct door hem opgelost door direct contact met de fabriek in Leeds en op dezelfde dag nog een printplaat te vervangen. Top service! De Jukebox zelf straalt degelijk vakmanschap uit. Het is een sieraad in de kamer. En heerlijk om naast muziek van Spotify ook mijn vinyl collectie weer te kunnen gebruiken na dik 40 jaar.
Onze wurlitzer omt was niet kapot, maar het mechanisme moest schoongemaakt worden. De jukebox is door Corwin netjes opgehaald en weer netjes afgeleverd. Tussen nog een mailtje gehad over de stand van zaken en een filmpje er bij. Mijn vrouw heeft hem al 32 jaar in bezit en we misten hem wel haha. Nogmaals bedankt, hij speelt weer goed.
29 december naar Leerdam afgereisd voor een bezoek aan de Jukebox Gallery. We waren daar al eens eerder geweest, zo’n 14 jaar geleden. We hadden al eens jukeboxen gehad en wilden er toch weer eentje aanschaffen. Op voorhand een afspraak gemaakt met Corwin, want dan kon hij ruim de tijd aan ons besteden.
Daar aangekomen gelijk koffie gekregen en inderdaad kwam Corwin direct naar ons toe. Een man met passie voor jukeboxen en dat zag je ook in de geordende showroom en we kregen ook een rondleiding in de reparatie / restauratie ruimte. Ook daar alles schoon en gordend.
We hadden ons oog laten vallen op een Seeburg 161. Geen vraag van ons was teveel en werd met veel passie beantwoord. We hebben direct de knoop doorgehakt en twee weken later staat de jukebox te pronken in de woonkamer!
Wij kunnen Jukebox Gallery ten zeerste aanbevelen. Zeer gastvrij, goede kennis van zaken en gewoonweg prettig in de omgang.
Wij zijn erg tevreden!
Leuk bedrijf , oprecht , service gericht .
Inmiddels 80 cd s er ingezet .
Het klinkt cliché , veel positieve reacties ,
Dit meubelstuk is een aanrader , zo ook het bedrijf , soundlechure fijne juxe box
De service is wat mij betreft ongekend . Wij hebben een prachtige Seeburg VL 200 aangeschaft . Corwin is absoluut een
innemelijke man , hij geeft je gelijk een goed gevoel. Ik had eerder al de positieve beoordelingen gelezen en die waren idd gelijk heel herkenbaar.
Ik had zelf nog een jukebox staan die ik wilde verkopen , die had een mankement . Geen probleem .bij aflevering van de Seeburg werd terplekke mijn oude jukebox nagekeken en inorde gemaakt. wat ik ook top vond was de persoonlijke benadering waardoor je het idee hebt bij een familie te horen. Corwin heeft me persoonlijke tips gegeven via zijn what,s app. en is oprecht geiintresseerd . Wanneer ik een berichtje stuurde kreeg ik vrijwel onmiddelijk antwoord ,al was het later o d avond. Nogmaals heel erg bedankt voor de goede service en begeleiding. en ja ...het klopt...ik ben een hele tevreden klant.
Wij hebben de nostalgie (maar ook wel de teleurstelling als onze Seeburg het niet deed) ingeruild voor de moderne techniek van een Soundleisure. Alle lof voor Corwin, zijn prachtige showroom en superservice bij koop, inruil en levering. Nu genieten we zorgeloos van (soms krakende) jaren 50 en 60 singles afgewisseld met onze favoriete tracks van nu op Spotify! Bij de jukeboxgallery kom je thuis...
Zaterdag 18 november een bezoek gebracht aan Jukebox Gallery. Wat een prachtige zaak en wat een mooie collectie jukeboxen, flipperkasten en nog veel meer moois uit de afgelopen meer dan 80 jaar. We hebben onze ogen uitgekeken en likkebaardend liepen we tussen al dat moois door, waarbij Willem uitgebreid toelichting gaf en de restaurateur ons ook nog de herstel afdeling liet zien. We hebben genoten! Bedankt daarvoor! Groeten uit Hengelo
Vrijdag 3-11 super vriendelijk ontvangen en genoten van al het moois wat er staat. Top stuk was de demo boven van het orkest wat aangezet werd. Uiteindelijk onze eerste aankoop gedaan, een Mills 777 slot machine. Pracht exemplaar en speelt perfect. We gaan zeker nog een keer terug!!
Sinds een aantal weken in het bezit van de Soundleisure 45 jukebox(de singletjes uit mijn jeugd ik ben zelf 73,lagen al jaren opgeslagen op zolder) bevalt prima!makkelijke bediening met de afstandbediening maar ook leuk ouderwets handmatig 45 toerenplaatjes invoeren.prima vlotte levering en plaatsing door Corwijn met een duidelijke uitleg bij het plaatsen.Top!
Hans Zeegers
Ooit al een jukebox gewild, maar het kwam er niet van. We gingen een nieuwe werkruimte inrichten en ik zag de kans schoon. Het werd een prachtige zwarte Wurlitzer OMT van de Jukebox Gallery. We kregen een echte '5-star' service. Geen vraag teveel en met veel plezier zijn we altijd geholpen. Je merkt dat deze mensen gewoon plezier hebben in wat ze doen en enkel een top product willen afleveren. Wat een verademing in deze tijd. Voor ons was het een geweldig plezierige ervaring.
Ga vooral zo door!!
Schrijf een beoordeling