Beoordelingen

Op 6 april gingen wij met vrienden naar Jukebox Gallery.
Wij wilden graag een jukebox, maar wisten nog niet of wij moesten gaan voor een single of een cd jukebox.
Wij werden hartelijk ontvangen door Corwin en Hans met koffie en thee.
Corwin adviseerde ons eerst rond te kijken (ook in de werkplaats) en dan pas de vragen te stellen.
Wat een mooie zaak en de De Cap Orgels maakten heel veel indruk: prachtig. Corwin nam uitgebreid de tijd om onze vragen te beantwoorden, de werking van de jukebox te laten zien, gaf heel goed advies aan ons. We hadden de keuze snel gemaakt: het werd de jukebox Rocket Sound Leisure 80 cd's. Wat een warm geluid, mooie behuizing, warm licht, mooi van vorm en formaat, vele opties zoals o.a. shuffle.
De jukebox staat elke dag te spelen: familie, vrienden en kennissen zijn allemaal positief verrast. Wij dansen en zingen er op los (big smile).
Hele goede aanschaf geweest, zijn nog steeds super tevreden.
Een flink aantal jaren geleden hebben wij een sound leisure manhattan gekocht en nooit de tijd gehad om deze mooie machine goed onderhanden te nemen. Via een speurtocht op het internet kwamen wij terecht bij Jukebox Gallery te Leerdam. Al snel kregen we contact met Corwin. Een man met veel passie voor Jukeboxen. Na een bezoek aan de showroom waren we helemaal om, om deze mooie jukebox in hun handen te geven om te repareren. Het resultaat mag er wezen. Alles doet het weer prima en wij genieten nu weer dagelijks van de muziek als zowel van het aanzicht van deze onze jukebox. Top service en mensen met een heel groot hart voor al deze mooie oude machines.
Bijzonder goede voorlichting en een topadvies van Corwin (en niet om daar commercieel het meeste uit te halen). Het bezoek aan de showroom en de rondleiding was een ervaring op zich. Nu staan de jukebox en de PacMan machine in mijn cafe aan de Camino (in Spanje) en zijn een doorslaand succes. Alle afspraken nagekomen en topproducten, hartelijk dank!!
Ik ben bij Jukebox Gallery terechtgekomen gezien hun uitgebreide collectie jukeboxen. Na een gesprek met Corwin niet voor een 78 toeren jukebox gegaan maar voor een Sound Leisure Manhattan vinyl.
Corwin geeft eerlijk advies wat voor jou de beste jukebox is.
De koop en afhandeling gaat op basis van vertrouwen. Niks tekenen of voorschot.

Geweldige service en een aardige kerel die alle tijd voor je heeft.
Recent een jukebox sound leisure sl 45 aangeschaft. Op een vriendelijke manier door Corwin van advies voorzien, absoluut zonder opdringerig te zijn. Top service, keurig thuis gebracht..helemaal happy..
Na enkele jaren geleden een flipperkast gekocht te hebben, is recentelijk een nieuwe Sound Leisure jukebox gekocht bij Jukebox Gallery in Leerdam. Corwin heeft ons op een uiterst prettige en ongedwongen wijze uitstekend geholpen met een duidelijke uitleg. Tot ons genoegen kon de jukebox al binnen een week geleverd worden in Middelburg. Op eigen initiatief en zonder kosten heeft hij ook de flipperkast nog even gecontroleerd en een klein defect verholpen. Van harte beveel ik Jukebox Gallery dan ook aan bij de aanschaf van een flipperkast of jukebox


"Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Jukebox Gallery in Leerdam, met name over de reparatie van mijn Sound Leisure jukebox door Corwin Bierlaagh. Toen mijn geliefde jukebox problemen had, bracht ik hem naar Jukebox Gallery. Corwin nam de tijd om de situatie zorgvuldig te beoordelen en gaf mij een duidelijke offerte voor de benodigde reparatie. Hij voerde het werk op een zeer professionele en vakkundige manier uit, waarbij hij zijn jarenlange expertise in het onderhoud en de reparatie van jukeboxen ten volle benutte.

Het resultaat is fantastisch - mijn jukebox speelt nu weer als nieuw en ik kan weer volop genieten van het authentieke geluid en de nostalgische look & feel. Corwin hield mij gedurende het proces goed op de hoogte en de uiteindelijke prijs was meer dan redelijk gezien de kwaliteit van het uitgevoerde werk.

Ik kan Jukebox Gallery en Corwin Bierlaagh dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die zijn vintage jukebox professioneel en betaalbaar wil laten onderhouden of repareren. Dankzij hun inzet kan ik nu weer jarenlang plezier beleven aan mijn prachtige Sound Leisure Nostalgia jukebox."

Jos Duinkerken
Heb een jongensdroom gerealiseerd met een Sound Leisure Rocket voor mijn single collectie en aangeschaft bij de Jukebox Gallery in Leerdam. Wat een feest om in hun showroom en werkplaats te kijken en dankzij de Jukebox-passie van Corwin en keuze te maken voor een nieuwe Jukebox uit Leeds. De Jukebox is een paar weken geleden keurig geleverd en de werking toegelicht door Corwin. Een klein probleempje met de bluetooth is direct door hem opgelost door direct contact met de fabriek in Leeds en op dezelfde dag nog een printplaat te vervangen. Top service! De Jukebox zelf straalt degelijk vakmanschap uit. Het is een sieraad in de kamer. En heerlijk om naast muziek van Spotify ook mijn vinyl collectie weer te kunnen gebruiken na dik 40 jaar.
Onze wurlitzer omt was niet kapot, maar het mechanisme moest schoongemaakt worden. De jukebox is door Corwin netjes opgehaald en weer netjes afgeleverd. Tussen nog een mailtje gehad over de stand van zaken en een filmpje er bij. Mijn vrouw heeft hem al 32 jaar in bezit en we misten hem wel haha. Nogmaals bedankt, hij speelt weer goed.
29 december naar Leerdam afgereisd voor een bezoek aan de Jukebox Gallery. We waren daar al eens eerder geweest, zo’n 14 jaar geleden. We hadden al eens jukeboxen gehad en wilden er toch weer eentje aanschaffen. Op voorhand een afspraak gemaakt met Corwin, want dan kon hij ruim de tijd aan ons besteden.
Daar aangekomen gelijk koffie gekregen en inderdaad kwam Corwin direct naar ons toe. Een man met passie voor jukeboxen en dat zag je ook in de geordende showroom en we kregen ook een rondleiding in de reparatie / restauratie ruimte. Ook daar alles schoon en gordend.
We hadden ons oog laten vallen op een Seeburg 161. Geen vraag van ons was teveel en werd met veel passie beantwoord. We hebben direct de knoop doorgehakt en twee weken later staat de jukebox te pronken in de woonkamer!
Wij kunnen Jukebox Gallery ten zeerste aanbevelen. Zeer gastvrij, goede kennis van zaken en gewoonweg prettig in de omgang.
Wij zijn erg tevreden!
Schrijf een beoordeling