Beoordelingen

Ik heb nu al een tijdje mijn flipperkast de "black Knight sword of rage (premium) " het is een geweldige kast moeilijk en veel te ontdekken! Van baas gevechten tot tactiek! En als je net als my van heavy metal houd is de muziek echt geweldig ( het kan ook uit en op de niet metal stand gezet worden alleen neemt het wel weg van de ervaring !! Maar deze stern is echt geweldig!

Ook heb ik nog een hele dinner set gekocht van Bel Air . 2 grote banken 2 kleinen . Echt top voor eten ! De tafel is ook echt een top ! Dus voor leuke meubels kijk in de Bel Air meubel sectie!
Met een kopje koffie erbij rustig alle flipperkasten uitgeprobeerd, Corwin heeft alle expertise in huis en neemt de tijd om je vragen te beantwoorden.
Na een week konden wij al spelen op onze Guardians of the Galaxy flipperkast en het is een groot succes, ook bij de kinderen.
Toen er laatst iets mis was is Corwin dit zelf binnen een paar dagen op komen lossen, geweldige service.
Topzaak dus ????
Bij het eerste bezoek was het meteen raak, het was duidelijk dat passie, kwaliteit, kennis en gezelligheid hoog in het vaandel staat bij de heren van Jukebox Gallery. Al snel was het duidelijk dat we een VL-200 wilde. Die in de showroom stond was al verkocht dus moesten we geduldig zijn tot de volgende gerestaureerd was en dit proces heeft ons des te meer doen beseffen hoe Corwin en Hans werken, alles origineel houden, maar perfect restaureren tot in de details. Het proces heeft wel het nodige aan koffiekoeken en worstenbrood gekost, maar was het dubbel en dwars waard!! De VL-200 staat nu te pronken in de woonkamer en zijn er zo blij mee, hij speelt fantastisch. BEDANKT!!!!!
Na een eerste showroombezoek kregen we van Corwin enthousiast uitgelegd de nieuwe Soundleisure 45 Jukebox die wij zochten. Onbezorgd plaatjes kunnen draaien is wat wij wilde.
Na een faire inruil van onze Seeburg 100W oude Jukebox, welke we wel een beetje midden, werd de nieuwe LS45, binnen een paar dagen afgeleverd.
Toen bleek dat de kaartjescarrousel haperde is, eerst door Corwin. geprobeerd dit te herstellen. Dat gaf niet het gewenste resultaat. Binnen afzienbare tijd is deze vervangen door een nieuwe carrousel. Het werkt perfect.
Prima advies en after sales service.
We hebben onze Jukebox Wurlitzer 1015 CD One More Time door Corwin van Jukebox Gallery geheel na laten kijken speelt weer perfect super. De service is perfect
top apparaat en dank corwin voor alle handholding!
Geweldige ervaringen met de Jukebox Gallery. Twee aankopen gedaan - een Soundleisure Vinyl speler en een prachtig gerestaureerde Vendo Coca Cola koelkast uit 1957 - en deze voldoen aan alle verwachtingen. Ook bij onze verhuizing afgelopen februari, werden de aankopen goed verpakt en met alle zorg weer in ons nieuwe huis. Dank voor de goede zorgen Corwin!
Na een aantal showrooms te hebben bezocht, terug gekomen in Leerdam voor de 2de keer.
En nu na jaren eindelijk een jukebox aangekocht, deze wordt opnieuw opgebouwd en gerestaureerd.
We wachten het af hoe het resultaat er uit komt te zien.
Groet,
Ray Spijkenisse
Een jarenlange wens eindelijk in vervulling laten gaan. Op een zaterdag naar de showroom geweest en een rondleiding gehad oa door de werkplaats. Na een goed en fijn gesprek tot de keuze komen om een soundleisure jukebox aan te schaffen. Op afgesproken dag stond Corwin op tijd voor de deur. Na de jukebox op zijn plek gezet te hebben kregen we een duidelijke uitleg over hoe en wat. Nadat Corwin vertrokken was de jukebox gevuld met singles (keuzestress haha) en heb vervolgens op shuffle aangezet en pas voor het slapen gaan uitgezet. Wat een topprodukt en wat een topzaak!! Dank jullie wel voor de fijne service :-)
Al maanden genieten wij in onze 'mancave' van een schitterende flipperkast (Stranger Things) en een arcade kast. Top service van Juke Box Gallery, ook als er iets niet goed was met de flipperkast, hele goede afterservice. Aanrader!
Schrijf een beoordeling