Over Jukebox Gallery

Bij Jukebox Gallery in Leerdam waant u zich werkelijk in de fifties en sixties. In de loop der jaren zijn we er in geslaagd één van de grootste collecties ter wereld aan originele jukeboxen bijeen te brengen om u te verbazen, te verrassen en te verleiden. Naast deze unieke collectie jukeboxen treft u ook andere bijzondere items aan, zoals flipperkasten, authentieke poolbiljarts, Coca-Cola-automaten, dinermeubilair, slotmachines, arcadekasten, neons en zelfs Belgische dansorgels.

Tevens zijn wij er trots op te mogen vermelden dat Jukebox Gallery officieel benoemd is door zowel Wurlitzer als Sound Leisure als exclusief importeur. Dit betekent dat het volledige assortiment van beide firma's te bewonderen is in onze showroom. De mogelijkheden van de huidige generatie jukeboxen zijn vrijwel onbeperkt. Denkt u hierbij aan het afspelen van CD, vinyl, i-Pod, videoclips, Sonos systemen of zelfs een combinatie hiervan !

Al onze jukeboxen en andere authentieke items worden in onze eigen werkplaats onderhouden, gerestaureerd of gereviseerd om u het gebruik, gemak en ware gevoel tot in de lengte van jaren te garanderen.